27 | 09 | 2023
ΕΣΠΑ 2007 - 2013
espa2013
Ανταγωνιστικότητα
antagonistikotita
Online Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και κανένα μέλος

Εγγραφή Χρηστών

Ηλεκτρολογικές και Μηχανολογικές Εγκαταστάσεις

mixanologikes


Η ΙΝΔΡΑΣ Α.Ε. ιδρύθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ενός τεχνικού έργου σε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης του με τις γνώσεις και το υπόβαθρο της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η δράση της εταιρείας μας επεκτείνεται σε ηλεκτροπαραγωγικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις που αφορούν την παραγωγή και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας.

Περισσότερα...

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

ananeosimes

Ακόμη ένας από τους κλάδους που ασχολείται η ΙΝΔΡΑΣ Α.Ε. είναι αυτός της αξιοποίησης των φυσικών πόρων παραγωγής ενέργειας.

Αναλαμβάνει την επίβλεψη και υλοποίηση όλου τους εγχειρήματος, την αίτηση για απόκτηση άδειας παραγωγής (προς ΡΑΕ ή προς ΔΕΗ), την οικονομοτεχνική μελέτη επένδυσης (σε περίπτωση υπαγωγής της σε αναπτυξιακό πρόγραμμα) και τελικά την παράδοση και λειτουργία της ολοκληρωμένης εγκατάστασης.

Περισσότερα...

Συνχρηματοδοτούμενα Τομεακά και Περιφερειακά Προγράματα

espa

Η επιχείρηση υποβάλει Επιχειρηματικά Σχέδια για χρηματοδότηση μέσω Εθνικών ή και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Αφορά όλη τη διαδικασία από τη σύνταξή της αρχικής μελέτης μέχρι και τον επιτυχή τελικό έλεγχο και την εκταμίευση της επιχορήγησης.

Περισσότερα...

Εμπορική Δραστηριότητα

Προμήθεια και πώληση υλικών σχετικών με τις ως άνω κατασκευές και έργα καθώς και ενοικίαση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

Περισσότερα...

Επικοινωνήστε

epikoinonia2Επικοινωνήστε μαζί μας με όποιον τρόπο σας βολεύει και ένας εκπρόσωπος της Indras S.A θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Για άμεση επικοινωνία, καλέστε:
Τηλ.: +30 2102711595
(από 09:00 έως 17:00)
Φαξ: +30 2102724364
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πιστοποίηση ISO
iso
Ισολογισμοί - Αποτελέσματα 2-ετίας
Εδώ μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τους ισολογισμούς της εταιρείας μας:

Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013

(PDF)